Video

Samen met Collegium Musicum Traiectum o.l.v. Pauline Kostense. Op 26 Mei 2019 opgenomen in de Oosterkerk in Hoorn tijdens het slotconcert van het Festival Oude Muziek Nu.

Samen met Collegium Musicum Traiectum en collega’s Michiel Meijer, Daniël van Kessel en Saskia de Man o.l.v. Gilles Michels. Op 26 Mei 2019 opgenomen in de Oosterkerk in Hoorn tijdens het slotconcert van het Festival Oude Muziek Nu.

Zo begon het muziekmaken ooit voor mij: samen met mijn vader. Hier zingen en spelen we samen Shine van Thomas Dybdahl in de toren van de grote kerk in Monnickendam.

Tijdens een boekpresentatie deed ik mijn uiterste best iedereen te verleiden met dit mooie lied van Satie. Het filmpje werd gemaakt door de fantastische Sophie Koster Videoproducties.

O.l.v. Anneke Huitink zong ik met Ensemble Archipel de Matthäus Passion van Bach.
Hier een klein fragment van het Blute Nur.

Met de Cappella Nicolai o.l.v. Michael Hedley zing ik hier de setting van Psalm 23 uit het Requiem van Herbert Howells tijdens een live uitzending van de Eucharistieviering in de Nicolaas Basiliek in Amsterdam.

Voor De Nieuwe Bavo Bloeit schreef ik met Rufus Kain een liedje over optimisme en de lente.

Op de boekpresentatie van de ‘UitvaartWijzer’ van Aart Mak mocht ik in Flexcenter Zaamen in Haarlem mijn ‘Liedje van Troost’ in première laten gaan. Het is een liedje over troost en over vriendschap, maar vooral een liedje over een liedje.  Een meta-liedje dus eigenlijk!